# Logic solving three times a number is two more than twice the other. if the sum of the number is 19. what are the number

Answers: 3

## Answers

Logic solving three times a number is two more than twice the other. if the sum of the number is 19....

11 and 8

Step-by-step explanation:

x+y=19

3x=2+2y

x=19-y

3(19-y)=2+2y

57-3y=2+2y

55=5y

y=11

x=19-11

x=8

A= 8

B=11

Step-by-step explanation:

3a=2+2b

a+b= 19

a=19 - b

Substitute a= 19-b to 3a=2+2b

3(19-b)=2+2b

57-3b=2+2b

57-2=2b+3b

5b=55

b= 11

a=19 - b

a=19 - 11

a= 8

#CarryOnLearning

nasa MTAP to e, nakaobob intindihin, try mo e english

The numbers are 3 and 4.

Step-by-step explanation:

First, write a formula by allowing x to represent the first number and x+1 will be the second number. Thus, 3x + [2(x+1) + 2] = 19.

Then, 3x + 2x + 2 + 2 = 19.

Combining all the similar terms it will give: 5x + 4 = 19.

Move 4 to the right side of the equation. Thus, 5x = 19 + (-4).

Simplifying the equation it will be 5x = 15. Then divide both sides of the equation by 5 to get the value of x. 5x/5 = 15/5. Therefore, x = 3.

Find the value of the other number using equation: x+1. Thus, 3+1 = 4.

To check if the answers are correct. Replace: x with 3 and x+1 with 4. Thus, 3(3) + 2(4) + 2 = 19. 9 + 8 + 2 = 19. 19 = 19.

ix) this image

mark as brainlist answer and follow me

Step-by-step explanation:

i) -9

ii)250

iii) infinite

iv) You can also call it the test of divisibility for 12. A number is divisible by 12 if the number formed by the last two digits in the number is divisible by 4 AND the sum of the digits in the number is divisible by 3. For example, for 123,456 the last two digits (56) is divisible by 4, AND 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 = 21.

v) What is 35/75 Simplified? - 7/15 is the simplified fraction for 35/75.

vi) The speed of train is 60 km/hr; find its speed in metres per second.

Solution:

According to the problem, we know the speed of the train is 60 km/hr.

Distance covered in metres;

1 km = 1000 m

Therefore, 60 km = 60 × 1000 m

60 km = 60000 m

Time taken in seconds;

1 hr = 60 minutes;

1 minutes = 60 seconds

Therefore, 1 hr = 60 × 60 sec

1 hr = 3600 sec

Speed = (Distance )/(Time )

= 60000/3600 metres per second

To find Speed when Distance and Time are given

= 16 2/3 metres per second

vii) 3

viii) -4

x) 60°+120° = 180°

ii roman

xi) false

xii) If two circles are equal, then their centre and circumference will coincide and hence, the radii will also be equal. (

xiii)True.

xiv) It is given that AB and XY are two terminated lines and both are equal to a third line PQ. Euclid's first axiom states that things which are equal to the same thing are equal to one another

iii) roman

xvi). I) -26ii) -14024) 3x2 +5x−19

25 y=\frac{1+\sqrt{95}\imath }{12},\frac{1-\sqrt{95}\imath }{12}y=

12

1+√

95

ı

,

12

1−√

95

ı

sry I can't find answer all